Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zoetermeer Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Zoetermeer

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ZOETERMEER

Afvoer verstopt Zoetermeer?

Afvoer verstopt Zoetermeer? Soms is het vinden van een goede oplossing voor het ontstoppen van je afvoer erg lastig. Wel zijn er erg veel gereedschappen die gebruikt kunnen worden. Maar hierbij speelt weer de vraag wat wel, en wat niet functioneert. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing. Op deze pagina worden een aantal handige tips & tricks uitgelegd.

Alles al geprobeert? Of gewoonweg geen zin om er naar te kijken? Je kan vrijblijvend bellen met 079 203 47 36 we zullen dan een afspraak maken. Vaak kunnen we al binnen 24 uur op locatie zijn.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer

Opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in zoetermeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontstoppen Zoetermeer is snel ter plaatse. Vaak kunnen we dezelfde dag nog langs komen. Door onze jaren lange ervaring en gecertificeerde monteurs komen wij altijd met een passende oplossing. We garanderen je afvoer weer te kunnen ontstoppen.

Wanneer je op deze pagina niet alles kunt vinden wat je zocht is het ook mogelijk om ons te bellen voor vrijblijvend advies. We doen er alles aan om je verstopping te verhelpen.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Of wil je gewoon dat een van onze monteurs er eens naar kijkt? Bel dan 079 203 47 36 om een afspraak in te plannen.

 

Ontstoppen Zoetermeer Logo
Loodgieter ontstoppen Zoetermeer afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Een afvoer verstopping komt altijd op het verkeerde moment. Je bent druk en wil het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben. Wij bieden een 24/7 spoedservice, waarbij we vaak dezelfde dag of binnen 24 uur op locatie kunnen zijn.

Voor afspraak of vrijblijvend advies bel je met de professionals van Ontstoppingsdienst Zoetermeer. Dit kan op nummer 079 203 47 36.

 

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Een verstopping kan zich voordoen bij verschillende elektrische apparaten. Het is hierbij goed mogelijk dat een van de filters te smerig is en zo voor een verstopping zorgt. Ons advies is dan ook om regelmatig de filters te controleren en eventueel schoon te maken.

Dit kan je doen door de filters in een warme sop te reinigen. Laat ze hierna goed drogen! Wanneer dit is gedaan kunnen ze terug geplaatst worden.

Door deze eenvoudige stap zou de verstopping verholpen kunnen worden.

Toch geen zin om er zelf naar te kijken? Bel dan naar 079 203 47 36 om een afspraak te maken met onze vakmannen.

Ontstoppen afvoer Zoetermeer
Afvoer verstopt Zoetermeer

Sifon

Sifon legen

Er is een grote kans dat je afvoer is voorzien van een sifon. Dit is een stankafsluiter die gemonteerd is op bijna alle afvoerbuizen. Het kan voorkomen dat de sifon niet meer goed werkt. Dit wordt meestal veroorzaakt door troep aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor kan het water er niet meer goed doorheen vloeien.

Om dit probleem te verhelpen haal je gemakkelijk de sifon los en haal je het vuil eruit. Draai vervolgens de sifon er weer op. De kans is groot dat het water nu wel weer doorloopt.

Is je afvoer nog niet ontstopt? Bel dan 079 203 47 36 om een afspraak te maken.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een goede manier om je afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van zuiveringszout (baking soda).

Het beste is om eerst met een eetlepel een schep zuiveringszout door de afvoer te gooien en dit één dag in laten werken. De volgende ochtend pak je een emmer met water. Hierbij voeg je nog wat zuiveringszout toe. Giet de emmer met water en zuiveringszout langzaam door de verstopte afvoer. 

Als je een nog beter effect wil kan je ook nog azijn toevoegen aan het mengsel.

 

Ontstoppen Zoetermeer Leiding
Riool ontstoppen Zoetermeer graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om de afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een plopper.

De kop van de plopper zet je eenvoudig over de hals van de afvoer. Beweeg de plopper krachtig op en neer op de gootsteen. Hiermee wordt zuigkracht gecreëerd. Hierdoor komt het vuil los te zitten. Het is verstandig om na de tijd even een emmer met water door de afvoer te spoelen. Dit om de laatste vuilresten mee te spoelen.

Wil je toch even dat er een professional naar komt kijken? Bel dan 079 203 47 36 om een afspraak te maken.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer is een andere effectieve manier om je afvoer te ontstoppen. 

De ontstoppingsveer kan gemakkelijk door de leidingen gedrukt worden. Door zijn soepele vormgeving zal hij met de leiding mee bewegen. Gebruik bij het insteken niet teveel kracht, dit voorkomt beschadiging aan de binnenkant van de leiding. Wanneer de veer in de leiding zit is het een kwestie van duwen, trekken en draaien tot de verstopping zich ontstopt.

Doe dit allemaal wel voorzichtig en zorg er voor dat de veer niet afbreekt. Dit zorgt voor een nog groter probleem in de verstopping.

Als je wil dat onze professionals er even naar komen kijken kun je gemakkelijk contact opnemen met 079 203 47 36.

 

Graven riool Zoetermeer
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

De afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Voorbeelden zijn tampons, opgepropte haren, chemisch afval en vetresten die door de afvoer gespoelt worden.

Een breuk in de leiding kan ook zorgen voor de verstopping. Vuil blijft hier namelijk in hangen en gaat zich ophopen. Dit zorgt uiteindelijk voor de verstopping.

Wat je ook vaak ziet gebeuren is dat boomwortels zich door de afvoerleidingen dringen. Vaak is dit het geval bij oudere leidingen. Doordat de boomwortels een deel van de doorstroming blokeren gaat zich hier een verstopping voor doen.

Een andere mogelijkheid is dat het riool niet goed is aangelegd. Dit kan ook voor de lange termijn vervelende situaties leveren.

Zo zijn er dus vele manieren waarop je afvoer verstopt kan raken. Bij meer informatie of een vraag over de beschikbaarheid bel je vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Zoetermeer via 079 203 47 36.

 

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je kan de problemen met je afvoer beter voorkomen dan genezen. Het is belangrijk om na te denken wat voor een spullen je allemaal door de afvoer gooit. Let er bijvoorbeeld op dat er geen frituurvet, olie of etensresten door de afvoer gespoeld worden.

Verstoppingen zijn er niet ineens. Ze vormen zich geleidelijk aan. Controleer daarom regelmatig je riolering, afvoer en wc op mogelijke verstoppingen. Dit voorkomt toekomstige verstoppingen.

De vakmannen van ontstoppen zoetermeer beschikken over goede en moderne meetapparatuur. Zo kunnen we gemakkelijk een controle doen op jou riolering. Intresse? Bel 079 203 47 36 om een afspraak te maken.

Loodgieter Zoetermeer Ontstoppen
WC ontstoppen Zoetermeer

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

De prijs voor de ontstoppingswerkzaamheden kunnen sterk variëren. Ook is Ontstoppen Zoetermeer met spoed beschikbaar.

Prijzen zijn afhankelijk van de reparaties, inspecties, ernst van de verstopping, gebruikte gereedschappen en aantal arbeidsuren.

Wel garanderen wij een eerlijke en prijs die meer dan marktconform is. Ook starten wij pas met de werkzaamheden wanneer jij daar akkoord voor hebt gegeven.

We gaan altijd voor de meest efficiënte oplossing!

Wil je dat we langskomen om de verstopping te verhelpen? Bel dan met 079 203 47 36 en we kijken wanneer we een afspraak kunnen maken.

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Zoetermeer of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zoetermeer. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zoetermeer-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Zoetermeer

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Zoetermeer en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zoetermeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zoetermeer

Woon jij in Zoetermeer en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zoetermeer-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zoetermeer en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Zoetermeer.

Loodgieter Zoetermeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Zoetermeer en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zoetermeer! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Zoetermeer

Last van een verstopte afvoer? Zorg dat dit snel opgelost wordt.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Zoetermeer en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Ook bezitten al onze loodgieters een VCA-certificaat.

Neem nu contact op met Ontstoppingsdienst Zoetermeer. Wij zijn te bereiken op 079 203 47 36.

Verstopping Zoetermeer

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Zoetermeer

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zoetermeer Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zoetermeer. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Zoetermeer

Bij ons heeft Ontstoppen Zoetermeer de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Zoetermeer

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zoetermeer BV.

Brandweer Kazerne Zoetermeer

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
riool.webgidsje, riool.webesto, riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.startbewijs, riool.links, unscramble words, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

079 203 47 36

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zoetermeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zoetermeer