Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zoetermeer Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zoetermeer

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZOETERMEER

Riool ontstoppen Zoetermeer?

Riool ontstoppen ZoetermeerEen riool verstopping is natuurlijk erg vervelend. De snelste manier om dit te verhelpen is door het probleem zelf op te lossen. Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Ook zul je jezelf afvragen hoe je dit eigenlijk zou moeten doen.

Op deze pagina worden er een aantal tips & tricks verteld. Wil je dat er een professional langs komt om het probleem op te lossen? Bel dan met 079 203 47 36 en we zullen een afspraak maken.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Om de riolering te ontstoppen moet er eerst achterhaald worden waar de riolering verstopt zit.

Het water in de gootsteen kan gaan borrelen wanneer je de WC bijvoorbeeld doorspoelt. Of water dat in de wasbak blijft staan. Dit zijn voorbeelden waaraan je kunt verklaren dat er zich een verstopping in de riolering heeft opgedaan. Het is verstandig om in dit geval specialisten in te gaan schakelen. Bijvoorbeeld de vakmannen van Ontstoppen Zoetermeer.

Het kan zo zijn dat bepaalde leidingen verstopt zijn geraakt. Dit merk je aan water dat in de douchebak blijft staan of water in de gootsteen dat niet meer goed weg loopt. Vaak komt dit door haar en zeepresten die zijn blijven plakken. Zij zorgen voor een ophoping in de afvoer of achter de sifon. Dit allemaal kan zorgen voor erg vervelende verstoppingen

Om de bron te vinden is het een aanrader om een emmer met water door de afvoer te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaat is de leiding niet verstopt. 

Is dit niet het geval? Dan is de kans groot dat je last hebt van een verstopping. We raden je dan aan om contact met ons op te nemen via 079 203 47 36.

Ontstoppen Zoetermeer Logo
Loodgieter ontstoppen Zoetermeer afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kunt ervoor kiezen om je riool met een hogedrukreiniger te ontstoppen. Dit is een zeer effectieve en krachtige manier maar tegelijkertijd ook een erg risicovolle manier. Ons aanraden is dan ook om deze methode als laatste te gebruiken. Ga eerst voor de andere methoden zoals spoelen met soda, gebruik van een ontstoppingsveer of met een plopper. 

Ga je toch voor de hogedrukreiniger? Ga dan zorgvuldig te werk, je wilt natuurlijk niet dat de badkamer, WC of keuken overstroomt met smerig water. 

Om de hogedrukreiniger te gebruiken zet je als eerste de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Stom hem zo diep mogelijk. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Toch het risico niet willen nemen? Of gewoon liever dat er een professional naar komt kijken? Neem dan contact met ons op, dit kan via 079 203 47 36, vaak zijn we er dezelfde dag al!

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een ontstoppingsveer. Dit is vooral effectief bij een verstopping die wordt veroorzaakt door een prop restafval. Deze flexibele veer kan gemakkelijk meebuigen met iedere leiding. Wanneer je de veer gebruikt hebt moet je de afvoerbuis goed doorspoelen. Dit zorgt ervoor dat de afvoer niet opnieuw verstopt komt te zitten. Het beste is om het water vooraf eerst nog te mengen met soda.

Soda is ook effectief in combinatie met de ontstoppingsveer. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de rioolwand. Dit resulteert in een erg goede ontstopping.

Wil je dat er een gecertificeerde professional naar komt kijken? Bel ons dan via 079 203 47 36 en maak snel een afspraak.

Ontstoppen afvoer Zoetermeer
Ontstoppingsdienst Zoetermeer

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

De plopper is een zeer verantwoordelijke methode om de riolering te ontstoppen. De plopper bouwd geleidelijk druk op en zorgt zo dat de verstopping ontstopt wordt.

Om de plopper juist te gebruiken zet je de kop van de plopper tegen de wand van de afvoer. Zorg dat de afvoer wel helemaal afgedekt is. Wanneer de plopper goed vast zit kun je een aantal keer hard aan de plopper trekken. Vaak is het noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Wanneer het vuil los komt moet je de afvoer een keer goed doorspoelen met schoon water. Hierbij is het gebruik van soda weer een aanrader.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 079 203 47 36.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is tot nu toe alleen nog naar voren gekomen als hulp middel dat achteraf gebruikt kon worden. Echter is soda opzich ook een handig hulpmiddel om je riool van de verstopping af te helpen.

Je kunt een schep soda in de afvoer doen en dit een tijdje in laten trekken. Spoel de afvoer hierna met kokend water door. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om bij dit water soda te voegen. Dit proces moet je een aantal keer herhalen voor het beste resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Hierdoor is het ideaal voor het verwijderen van zeep en haarresten. Het meest effectief is dit dus ook bij het ontstoppen van je doucheputje en wastafel.

Is de riolering na meermaals proberen nog steeds verstopt? Neem dan contact de Ontstoppingsdienst Zoetermeer via 079 203 47 36.

 

Ontstoppen Zoetermeer Leiding
Riool ontstoppen Zoetermeer graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er worden in Nederland veel verschillende ontstoppingsmiddelen aangeboden. Dit wordt veelal gedaan door supermarkten en bouwmarkten. Gebruik deze middelen niet! Ze hebben namelijk een bijtende werking en tasten zo dus ook de binnenkant van de leidingen aan. Dit geeft op de korte termijn resultaat (wat de bedrijven ook willen) maar zorgen op de lange termijn voor nog veel grotere problemen. 

Daarbij vervuil je ook nog eens het water dat naar de hoofdriolering stroomt.

Wij van Ontstoppen Zoetermeer kunnen je helpen bij een milieuvriendelijke en professionele oplossing. Voor een afspraak of vragen bel je met 079 203 47 36.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Bij Ontstoppen Zoetermeer werken we met vakmannen die jaren lange ervaring hebben in het vakgebied. Ook zijn onze loodgieters allemaal gecertificeerd en beschikken ze over een VCA-diploma. Ook leveren wij een 24/7 spoedservice en werken we met de meest moderne apparatuur.

Maak snel een afspraak om je verstopping te verhelpen!

Woonachtig in Zoetermeer en omstreken? Ontstoppingsdienst Zoetermeer rekent geen voorrijkosten.

Bel met 079 203 47 36 om een afspraak te maken.

Graven riool Zoetermeer

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Zoetermeer of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zoetermeer. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zoetermeer-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Zoetermeer en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zoetermeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zoetermeer

Woon jij in Zoetermeer en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zoetermeer-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zoetermeer

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zoetermeer en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Zoetermeer.

Loodgieter Zoetermeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Zoetermeer en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zoetermeer! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zoetermeer

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 079 203 47 36. Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.uwpagina , riool.startze , riool.m4n , riool.startbewijs , riool.links , riool.webgidsje , riool.webesto

Verstopping Zoetermeer

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zoetermeer!

Riool Zoetermeer

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zoetermeer Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zoetermeer. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Zoetermeer

Bij ons heeft Ontstoppen Zoetermeer de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Zoetermeer

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zoetermeer BV.

Brandweer Kazerne Zoetermeer

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
riool.webgidsje, riool.webesto, riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.startbewijs, riool.links, unscramble words, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam,
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

079 203 47 36

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zoetermeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zoetermeer